COVID szövődményszűrés a MyDoctor Egészségközpontban!

Az elmúlt hetekben a MyDoctor Egészségközpontban is megnövekedett számmal diagnosztizáltunk koronavírussal fertőzött betegeket és ezek a számok várhatóan a következő időszakban is növekedni fognak. Bár az orvostudomány a vírus kapcsán sok esetben még csak tapogatózik annak hosszú távú hatásait és működési mechanizmusait illetően, mára számtalan lehetőségünk nyílik arra, hogy információkhoz jussunk a vírusról, annak jellemzőiről és szövődményeiről is. Ha fellapozzuk a szakmai lapokat vagy a különböző hírportálokat, azt látjuk, hogy a figyelem szinte kizárólag a vírus aktuális számaira irányul, következményeiről meglehetősen kevesen számolnak be.

A koronavírus-fertőzés sok esetben nem ér véget az aktív fertőzöttség megszűnésével és a negatív teszteredménnyel. Az elhúzódó koronavírusos állapotnak számos tünete lehet, többek között légzési nehézség, fáradtságérzet, izomfájdalom, valamint a fertőzés következményeként nagyobb valószínűséggel alakulhat ki szív- és érrendszeri megbetegedés. A fent említett tünetek tehát nem csak a vírus alatti állapotra vonatkoznak, hanem az azt követő időszakra is. A szövődmények azoknál a betegeknél is jelentkezhetnek, akik a vírust enyhe tünetekkel vészelték át. Szakembereink véleménye szerint néhány fontos vizsgálat elvégzésével felmérhető a fertőzésből kigyógyuló páciensek aktuális egészségügyi állapota, ami – adott esetben – komoly kockázatok elkerülését teszi lehetővé. A MyDoctor Egészségközpontban kifejezetten olyan COVID-19 vírusfertőzésen átesett, és már gyógyult betegek számára hoztunk létre szűrőcsomagokat, melyek segítségével a a fertőzésen átesett pácienseink biztonsággal visszatérhetnek mindennapi életükhöz, hivatásukhoz vagy akár az aktív sportoláshoz az esetleges szövődményes kockázatok kizárása segítségével.

Az újrakezdéshez biztonság kell és jó döntések. Mi ebben hiszünk.

Bővebb információért kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon nekünk a mydoctor@mydoctoregeszsegkozpont.hu email címre!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Leave A Comment

Visszahívást kérek
+
Hívjanak!