Elindul a MyDoctor Egészségközpont blogja!

2020 a bizonytalanság és a – sokunk esetében- a fejetlenség éve lett. A járvány mindannyiunk életét felborította, de rávilágított arra, hogy a legfontosabb érték az egészségünk, mellyel foglalkoznunk kell.

A MyDoctor Egészégközpont azt a célt fogalmazta meg elindulásakor, hogy odafigyelésen és törődésen alapuló, egyéni kezelést és diagnosztikát biztosító intézményként tudja kiszolgálni pácienseit. Több ezer, nálunk gyógyult páciensünk erősítheti meg, hogy orvosaink és egészségügyi szakembereink minden esetben azon vannak, hogy a lehető legcélirányosabban tudják betegeik kezét fogni.

Intézményünk számára azonban nem csak az a fontos, hogy akkor legyen ott pácienseink mellett, amikor baj van; szeretnénk az egészségügy útvesztőiben is fogni pácienseink kezét. A személyre szabott páciensmenedzsment szolgáltatásaink mellett blogunk is ezt a célt szolgálja. Mostantól folyamatos tartalmakkal igyekszünk bemutatni 1-1 egészségügyi témakör vagy kérdés mibenlétét, és olyan információkat megjeleníteni egy helyen, ami jó kiinduló alap lesz, ha felüti a fejét valamilyen egészségügyi probléma.

Olvassanak bennünket!

Leave A Comment

Visszahívást kérek
+
Hívjanak!