Új év, új lendület

z elmúlt év mindenki számára nemvárt nehézségeket hozott. Korai még következtetéseket levonni, hiszen még közel sem vagyunk túl a nehezén, az azonban általánosságban elmondható, hogy járvány megtanította nekünk azt, hogy sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk magunkra, az egészségünkre akkor is, ha azt gondoljuk velünk semmi rossz nem történhet.

A MyDoctor Egészségközpontban nem csak a betegségek gyógyítását tűztük ki célul, hanem egy olyan egészségtudatos gondolkodás kialakítását, amivel felkészülhetünk, és amivel időben felvehetjük a harcot a nem várt kockázatokkal.

Ahhoz, hogy meg tudjuk határozni, hogy az adott személy milyen egészségügyi rizikófaktorokkal rendelkezik, ismerünk kell az életformájából adódó kockázati tényezőket, tudnunk kell, hogy melyek azok a genetikailag hozott, vagy szerzett tényezők, melyek befolyásolják a gyógyulást és betegség kiújulásának lehetőségeit. Fontos számunka már kialakult betegségek (daganatok, érszűkületek, szív-, vagy agyi keringési zavarok stb.) korai stádiumban való felismerése, amikor még a folyamatok jól kezelhetők, esetleg visszafordíthatók. Ehhez igyekszünk minden segítséget komplexen megadni, mert csak az egészségtudatos hozzáállással érhetünk el tartós eredményeket!

Ennek érdekében megalkottuk legújabb szűrőcsomagjainkat. melyek pácienseink életviteléből eredő legfőbb kockázatait hivatott vizsgálni még mielőtt azok kialakulnának.

A csomagjaink között mindenki megtalálja a saját életvitelének leginkább megfelelőt.

Leave A Comment

Visszahívást kérek
+
Hívjanak!